Aroma Pak

De nieuwe verpakking van Jacqmotte:
40% meer aroma*

Sinds 1828 zijn de meesterkoffiebranders van Jacqmotte op zoek naar de meest intense, absolute koffie. Dit start bij de compromisloze selectie van de exclusiefste bonen, en gaat verder met de kunst van het intens koffiebranden.

In hun zoektocht naar de ultieme perfectie verslaan de meesterkoffiebranders van Jacqmotte nu ook de grootste vijanden van het aroma, met name zuurstof en tijd. Om uw Jacqmotte koffie met volle intensiteit te kunnen degusteren, creëerden ze een nieuwe verpakking die de intense aroma’s van versgebrande koffie optimaal bewaart. Dankzij het unieke versheidsventiel ‘Roast Lock’ kan de versgebrande koffie snel na het branden verpakt worden zodat de delicate aroma’s, die net na het branden ontstaan, ten volle worden bewaard. Daarbij is de verpakking zeer eenvoudig te openen en te hersluiten waardoor ook na opening de aroma’s ten volle bewaard blijven.

Deze verpakking werd gecreëerd met respect voor de meest nobele aroma’s van versgebrande koffie, zodat u ten volle kan genieten van de meest absolute, intense koffie.


Ontdek de intensiteit van Jacqmotte hierU zal ongetwijfeld merken dat er een verschil kan bestaan in hardheid van de verpakkingen. Dit komt omdat de aroma’s zo snel bewaard worden dat ze zich verder kunnen ontwikkelen in de verpakking. Dit is een natuurlijk proces dat varieert van pakje tot pakje.*40% meer aroma bij het openen dan bij een Jacqmotte vacuümverpakking.